Házhozszállítás: 00 36 33 312 436

Az egyik legsokoldalúbb! Nálunk garantáltan megtalálja a tökéletes színhelyet, legyen az , üzleti ebéd, értekezlet, konferencia helyszín vagy akár esküvő, céges vacsorák vagy akár borkóstoló az épület szívében elhelyezkedő pince éttermünkben. Képzelje el a borkóstolón és a pálinkakóstolón az asztalára kerülő különleges italok zamatát. Képzelje el, hogy nemcsak egyszerűen vacsorázik, hanem kulturális időutazáson vesz részt. Képzelje el a pinceétterem kivételes hangulatát. Illetve ne képzelje el, inkább élje át!

Családi eseményről magyaros ételekkel

A diplomaosztó, a keresztelő vagy a leánykérés mind meghatározó élmények egy család életében, amelyhez az otthon melegét árasztó környezet illik. Olyan, mint a hagyományokat ápoló Kettőspince étterem. Hiszen ha jobban belegondolunk, a család is a tradíciókon alapszik.

Céges vacsoráról tradicionális lakomával

Persze lehet ez ebéd is, nem csak vacsora, a lényeg sokkal inkább az, hogy egy üzleti esemény barátságos, nyugodt környezetet kíván meg. Pinceéttermünkben garantáltan lehetősége nyílik a zavartalan és diszkrét beszélgetésre, amelynek keretén belül lesz esélye meggyőzni partnerét cége sokoldalúságáról. Mi pedig kiváló magyaros ételekből készült lakomával segítjük munkáját.

Információ, asztalfoglalás:

Tel. : +36 33 312 436

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Címünk: 2500 Esztergom Kettős Pince Sor Hrsz: 11456

GPS koordináták: 47.804508, 18.763124